Laaiend enthousiaste kitesurfers

Wij zijn laaiend enthousiaste kitesurfers die deze passie graag willen delen met jullie, een kleine school die er bewust voor kiest om kleinschalig te zijn en te blijven! Wij kunnen je alles leren en de aandacht geven zoals wij dat willen.

 

Mark

Ik ben geboren op luttele meters van de Oosterschelde en het water heeft sinds mijn jonge jeugd altijd een grote aantrekkingskracht op mij uitgeoefend. Op mijn twaalfde leerde ik windsurfen en sindsdien ben ik verslaafd aan de zee. In 2006 heb ik leren kitesurfen.

Eenmaal leren kitesurfen heeft het kite-virus mij te pakken gekregen en ik laat geen zuchtje wind meer onbenut om naar het water te tuigen. Mijn reizen en een groot deel van mijn leven staan dan ook in het teken van kitesurfen! Wanneer het niet waait vlieg ik graag door de lucht met mijn paramotor of een rondje over de weg met mijn motor. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk tijd vrij te maken voor mijn dochter.

Ik heb 14 jaar een hele drukke winkel gehad en heb eind 2013 besloten de onderneming te verkopen om nu eindelijk iets te gaan doen waar mijn hart ligt. Zo ontstond het idee om van mijn passie mijn werk te maken. Ik gaf al sinds 2010 kitesurfles maar wilde dat graag iets professioneler aanpakken en zo nam ik het besluit om een kitesurfschool te beginnen en de naam “ Kitesurfing Zeeland “ was snel geboren.

Karlijn

Ik ben geboren direct aan de Oosterschelde , enkele huizen verder van Mark, in het mooie Krabbendijke en ben sinds enkele jaren verslaafd aan het kitesurfen. Ik geef sinds 2015 met veel plezier les waarbij ik mijn enthousiasme graag overbreng op mijn cursisten.

JE KRIJGT LES VAN GEDIPLOMEERDE INSTRUCTEURS

De snelste, goedkoopste en beste kitesurfschool van Zeeland!

Els

Deze Belgische dame kite al vele jaren en ondanks dat ze er minimaal een uur voor in de auto moet zitten, om naar de Oosterschelde of Westerschelde te rijden weerhoudt haar dat er niet van om zoveel mogelijk te gaan kiten. Naast het lesgeven in kiten staat zij in het dagelijkse leven ook sportles te geven maar dan voor de klas. En wanneer het niet waait om te kunnen springen, dan springt deze dame graag met haar parachute uit het vliegtuig.

Bart

Ik ben een geboren en getogen Arubaan en woon sinds 2013 in Nederland. Ik geef sinds 2010 al les en heb dit veel op mijn favoriete kitespot Boca-Grandi gedaan. Ik heb bij verschillende scholen les gegeven en sinds 2016 ben ik bij Kitesurfing Zeeland begonnen. In Nederland ben ik veel op de Brouwersdam of Rilland te vinden aangezien ik dat echt chille spots vind. En in de waves ben ik het meest in mijn element.