Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn laaiend enthousiaste kitesurfers die deze passie graag willen delen met jullie, een kleine school die er bewust voor kiest om kleinschalig te zijn en te blijven! Wij kunnen je alles leren en de aandacht geven zoals wij dat willen.
De snelste, goedkoopste en beste kitesurfschool van Zeeland!Je krijgt les van

gediplomeerde

instructeursMark

Ik ben geboren op luttele meters van het strand en het water heeft altijd een grote aantrekkingskracht op mij uitgeoefend. Op mijn twaalfde leerde ik windsurfen en sindsdien ben ik verslaafd aan de zee. In 2006 leerde ik kitesurfen (zie hieronder hoe dit verliep).

Eenmaal leren kitesurfen heeft het kite-virus mij te pakken gekregen en ik laat geen zuchtje wind meer onbenut om naar het water te tuigen. Mijn reizen en een groot deel van mijn leven staan dan ook in het teken van kitesurfen!

Ik heb 14 jaar een drukke winkel gehad en heb eind 2013 besloten de onderneming te verkopen om nu eindelijk iets te gaan doen waar mijn hart ligt. Dat is kitesurfen en anderen het ook te leren. Ik gaf al enkele jaren kitesurfles maar wilde dat graag iets professioneler aanpakken zo nam ik het besluit om een kitesurfschool te beginnen en de naam “ Kitesurfing Zeeland “ was snel geboren.

Pim

Ik ben als echte Brabander woonachtig in Vlissingen waar ik aan de H.Z. sport en bewegingseducatie studeer. Ik kite vanaf 2010 en ben wanneer ik een uurtje vrij heb op het water te vinden. Ik geef sinds 2013 intensief kitesurfles en sinds 2016 ook bij Kitesurfing Zeeland. Ik heb niet echt een favoriete trick maar freestyle is wat ik het leukste vind, wat ik dan graag op Vrouwenpolder doe.

Els

Deze Belgische dame kite al vele jaren en ondanks dat ze er minimaal een uur voor in de auto moet zitten, om naar de Oosterschelde of Westerschelde te rijden weerhoudt haar dat er niet van om zoveel mogelijk te gaan kiten. Naast het lesgeven in kiten staat zij in het dagelijkse leven ook sportles te geven maar dan voor de klas. En wanneer het niet waait om te kunnen springen, dan springt deze dame graag met haar parachute uit het vliegtuig.

Bart

Ik ben een geboren en getogen Arubaan en woon sinds 2013 in Nederland. Ik geef sinds 2010 al les en heb dit veel op mijn favoriete kitespot Boca-Grandi gedaan. Ik heb bij verschillende scholen les gegeven en sinds 2016 ben ik bij Kitesurfing Zeeland begonnen. In Nederland ben ik veel op de Brouwersdam of Rilland te vinden aangezien ik dat echt chille spots vind. En in de waves ben ik het meest in mijn element.

Karlijn

Ik ben geboren direct aan de Oosterschelde , enkele huizen verder van Mark, in het mooie Krabbendijke en ben sinds enkele jaren verslaafd aan het kitesurfen. Ik geef sinds 2015 met veel plezier les waarbij ik mijn enthousiasme graag overbreng op mijn cursisten.